Löpande bokföring Stockholm kopplar greppet om eran ekonomi

Vi på löpande bokföring Stockholm har erfarenheten och ordningssinnet att hjälpa eran firma eller verksamhet att kunna hålla ordning på den ekonomiska biten i den kronologiska turordning som ger struktur och den viktiga överblick som är både nyttig och viktig för att ditt företag ska kunna växa. Allt kommer att bli mycket enklare om man överför kontantkassor och kundfakturor i ett bokföringssystem. Enligt Sveriges lag är det inget krav på att ha en löpande bokförings system, men alla företag måste ha en bokföring. Vi finns till för företag som vill ha full kontroll över sin ekonomi och som tar fullt ansvar för helheten inom sin bransch.

Våra tjänster och regler

I vårat avlånga land regleras alla företag och föreningar inom en lag som kallas för bokföringslagen. När du anlitar löpande bokföring Stockholm kan du känna dig 100% trygg med att vi följer den lagen och gör vårat arbete med den skarpsinniga noggrannhet som krävs för att hantera era finanser. Vi har genom åren behandlat många löpande bokföringar till nöjda kunder som anser att dom har fått den balans och kontroll över företagets eller föreningens ekonomi. Genom våran expertis kan du känna dig helt lugn och istället ägna den fokus på andra viktiga arbetsuppgifter som du behöver göra. Det blir helt enkelt mer tid för eran förening eller företag att kunna känna er lättade över att få den begriplig kontroll över det rådande ekonomiska läget. Vi arbetar både med små och stora företag, så därför är vi bekanta med att kunna bokföra och skapa positiva riktlinjer för alla slags firmor som är i behov att få en god och hälsosam löpande bokföring. Vi är ett bokförings företag som i början av våran kontakt ger er en kostnadsfri ekonomisk rådgivning och tillsammans skräddarsyr vi fram en löpande bokföring som passar in på era förutsättningar.

Tjänster som vi är experter inom är:
 • Skattelagar
 • Löner och skatt
 • Kostnader och avdragsrätt
 • Ta fram ekonomiska rapporter
 • Analyser
 • Försäljning och inköp
 • Moms
 • Ekonomisk rådgivning
 • Med vår insats kommer du att kunna göra dom rätta besluten för ditt företag och kunna vara den ledande hand som styr företaget framåt. Vi samlar ihop den löpande bokföringen och all den information som vi har fått från er. Med detta underlag blir den grund till eran årsredovisning eller en årsbokslutredovisning.

  Fakturor

  Vi har en bred kunskap inom verifikationer. En faktura måste vara tydlig och helt enkel okomplicerad att förstå. Den aktuella fakturan ska innehålla det datum när den utfördes och ha det korrekta namnet till kunden som ska ha den. Affärshändelsen ska även vara utsatt och det rätta beloppet ska vara ifyllt. Det finns också ytterliga regler på hur en korrekt faktura ska se ut. Där ska det bland annat stå den moms som ska betalas och vara försedd med ett löpnummer och säljarens registreringsnummer. Det finns två olika typer av betalningssystem. Faktureringsmetoden är den vanligaste och mest frekventa och använda betalningsmetod. Vid en bokföring av en faktura måste man bokföra den två gånger. Det sker vid när fakturan sänds iväg eller blir mottagen. Sedan måste den bokföras när beloppet har blivit inbetalt. Företag eller föreningar som har en nettoredovisning som överstiger tre miljoner kronor ska enligt lag använda sig av faktureringsmetoden. Den andra metoden är kontantredovisning som är en enkel metod. Det är mest föreningar och mindre företag som använder sig av denna metod. Då tar man hand och bokför när affärerna infaller. Kontantmetoden kan leda till vissa problem vid den viktiga årsredovisningen, på grund av att man måste redovisa både dom betalda och obetalda fakturorna. Vi ser till att dessa jobbiga och snåriga problem kan smidigt nystats upp och att situationen kommer att lösa sig. Det är ytterst viktigt att hålla kolla på verifikationerna i ett företag, det kommer ni att spara både tid och pengar på om denna grundregel sköts på rätt sätt. Att planera ett företag eller aktiebolags ekonomi med löpande bokföring Stockholm är enkelt. Vi kommer att förklara allting om den planering som du kan göra för ditt företag och se över regler som är aktuella för ditt bolag. Du är välkommen att fråga oss om råd. Du kan räkna med att du får alla dom svaren som ni behöver.